O podjetju

Podjetje se ukvarja z enako dejavnostjo že več kot 20 let. Začetki segajo v leto 1986, in sicer v takratno podjetje Ključavničarstvo Zupanc Srečko s.p.. Podjetje je danes specializirano za varjenje črne, nerjaveče in druge barvne (Al, Cu) kovine, kar dokazuje z 12 odobrenimi varilnimi postopki (WPAR), redno certificiranimi varilci in postopki, do leta 2003 vzpostavljenim standardom o kakovosti ISO 9001:2000 ter projektnim vodenjem naših proizvodov in storitev.

Naš glavni proizvodni program je proizvodnja tlačnih posod, toplotnih izmenjevalcev, cistern/rezervoarjev ter strojev in strojnih delov. V podjetju se izvajajo poleg proizvodnje tudi projektiranje in razvoj, tehnično svetovanje, vzdrževalna/sanacijska dela ter montaže lastnih proizvodov. Danes ima podjetje v lasti širok spekter pridobljenih certifikatov, standardov ter zmogljivo proizvodnjo ki je podprta z lastnim znanjem in razvojem ter uporabno CAD opremo. Imamo vzpostavljen sistem PDCA cikla (planiraj-naredi-preveri-ukrepaj), kar nam zagotavlja, da je proizvod narejen dobro že prvič, in kot rezultat tega se kažejo kakovostni proizvodi in storitve ter zadovoljni odjemalci.

Opremljeni s takšnim znanjem in dokumentacijo se lahko naše podjetje dogovarja s stranko o njenih uporabniških zahtevah, da bi skupaj našli najboljše rešitve preden se sama izdelava začne.

Vsa proizvodnja sloni na izdelavi za znanega kupca oz. izdelava izdelka po zahtevanem projektu.

CERTIFIKATI

Naše podjetje je zadnja leta veliko vlagalo v razvoj in kakovost, kar se kaže tudi v pridobljenih certifikatih.Podjetje ZUVAR d.o.o. je leta 2003 pridobilo Certifikat kakovosti ISO 9001:2008. Pridobili smo certifikat od Evropske varilske federacije(EWF) za opravljanje varilskih del po SIST EN ISO 3834-3 v obsegu varjenja TIG, MIG/MAG, EO, EPP in PULSE za nerjaveče in črne materiale. Kontrola varov je zagotovljena z certifikatom s strani TUV za Vizualno preiskavo zvarnih spojev VT-Level 1+2 po DIN 473:2000. Certifikata CE-PED-B+E-ZUV in CE-PED-H1-ZUV dokazujeta, da je vsa tlačna oprema izdelan v našem podjetju skladna z najzahtevnejšim modulom H1 Evropske direktive o tlačnih posodah PED 97/23/EC.