Razrez materiala

Ponujamo storitve plazemskega in avtogenega razreza pločevine na visoko zmogljivem CNC stroju, proizvajalca MGM Spol, s.r.o.. Rezalni stroj je kombinacija plazemske naprave Hypertherm HPR 260 in Avtogenega gorilnika Acetilen-kisik z krmiljem IHT. Debeline razreza so od 1-200 mm. Velikost delovne mize je 2000 x 4000 mm.

Razrez materiala

V podjetju smo specializirani za krivljenje pločevine in profilov na željo naročnika. Krivljenje se lahko izvede z našim materialom ali materialom naročnika. Po potrebi se lahko izvrši tudi strojna obdelava. Imamo možnost obdelave prirobnic do premera 2000 mm. Pod krivljenje v našem podjetju razumemo storitev krivljenja, varjenja in kalibriranja plaščev, obročev in profilov. Osnovne tehnične značilnosti stroja:

Osnovne tehnične značilonsti stroja: Plazemski izvor

Hypertherm je vodilni proizvajalec plazemskih naprav za strojno rezanje na svetu. HyPerformance Plasma HPR 260 je 260 Amperski plazemski izvor, ki zagotavlja visoko kvaliteto reza, večje rezalne hitrosti, daljšo življenjsko dobo potrošnih delov in nižje stroške razreza. HyPerformance tehnologija zagotavlja najvišjo kvaliteto reza brez srha na spodnjem delu pločevine tako da sekundarne obdelave izrezanih kosov skoraj ni, je pa bistveno cenejša tehnologija kot laserska. Plazemsko rezanje s Hypertherm-ovo tehnologijo je primerljivo kvaliteti laserskega rezanja po EN 9013 standardu.

Poleg naštetega je plazemski izvor opremljen z avtomatsko plinsko konzolo kar nam omogoča zelo natančno markiranje točk, krivulj in linij po pločevini (priprava pozicij za kasnejše vrtanje, krivljenje, prebijanje, itd.).

Pošlji povpraševanje

Debeline pločevine za plazemski razrez

Črna pločevina Max. debelina rezanja v (mm)
Razrez 64 mm
Prebijanje do 32 mm

Nerjaveča pločevina Max. debelina rezanja v (mm)
Razrez 50 mm
Prebijanje do 32 mm

Aluminij Max. debelina rezanja v (mm)
Razrez 50 mm
Prebijanje do 25 mm

Debeline pločevine za avtogeni razrez

Črna pločevina Max. debelina rezanja v (mm)
Razrez 200 mm
Prebijanje do 140 mm

Galerija