Tlačne posode

Z več kot 20 let izkušenj na področju proizvodnje vam lahko naše podjetje ponudi razvoj, projektiranje in izdelavo vseh vrst tlačnih posod v pokončni in ležeči izvedbi, z ali brez mešal, za transport najrazličnejših medijev izdelanih iz črne ali nerjaveče pločevine.

Podjetje ima certifikat certifikacijske hiše BV (CE0062) za izdelavo tlačnih posod v kategoriji I., II., III., IV., po modulih B + E in H1 (modularni pristop zagotavljanja skladnosti proizvodov tlačne opreme) vezano na direktivo 97/23/EC. Imamo certifikat za opravljanje varilskih del po SIST EN 729-3 in SIST EN 12732 A, B in C v obsegu varjenja TIG, MIG/MAG, EO, EPP in PULSE za nerjaveče in črne materiale.

Naši varilci so redno A-testirani s strani Inštituta za varilstvo, prav tako imamo verificiranih 12 varilnih postopkov(WPAR) za varjenje črne in nerjaveče pločevine.

Podjetje zaposluje visoko kvalificirano osebje z certifikati za Vizualno preiskavo zvarnih spojev VT-Level 1+2 po DIN 473:2000.

Pošlji povpraševanje

Pri prevzemu in predaji izdelka se glede na zahteve naročnika in standarda preda tudi tehnična mapa izdelka, ki vsebuje CE-izjavo o skladnosti, veljavno izjavo o prvem tlačnem preizkusu, načrte z kosovnicami, navodili za uporabo in vgradnjo, garancijski list in ostalimi zahtevanimi dokumenti. Ostali potrebni dokumenti ostanejo v arhivu podjetja ZUVAR za dobo 10 let.

Vse našteto daje naročniku jamstvo in garancijo, da bo dobil kvaliteten in uporaben izdelek.

Galerija